Over mij

Hoi leuk dat je er bent! Ik ben Jorina Joosse en woon in een dorpje in Walcheren. Ik woon in het kleurrijkste huis van de straat samen met mijn man en hond Pippa. Overdag werk ik met Ernstig Meervoudig Beperkte kinderen en op mijn vrije dagen en avonden tover ik ontwerpen uit mijn haaknaald!

10 jaar geleden startte ik met haken. Wat begon met een
klein gehaakt amigurumi beertje wat veel moeite kostte is uitgegroeid tot de meest uiteenlopende projecten. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, al was ik dat niet van jongs af aan. Zodra ik aan mijn eerste haakproject begon, waren de verwachtingen van mijn omgeving niet hoog. Maar met doorzettingsvermogen, opnieuw beginnen en nooit stoppen lukt dit iedereen. Als je er liefde en tijd in stopt kan jij meer dan je zelf denkt!

Haken maakt mij vrolijk, het is een uitlaadklep voor de dagelijkse dingen die je meemaakt. Met haken verwerk je je emoties en gebeurtenissen. Het maakt je hoofd leeg en zorgt voor ontspanning. Het is heerlijk om met bolletjes wol en haaknaalden iets moois te maken. Het trotse gevoel wat hebt als iets af is, de fijne flow tijdens het haken en de voorpret van de kleurtjes uitzoeken voor een nieuw haakproject. Haken combineer ik altijd met kleur. Soms net even met dat neon randje voor een mooi accent, of juist de contrasten opzoeken. In het gebruik van kleur zit geen goed of fout. Kies de kleuren die jij mooi vindt en de kleuren zeggen wie jij bent!

Met de projecten die ik maak wil ik je een blij gevoel geven, ervoor zorgen dat je je gelukkig voelt en je dag mooi maken!

Winkelwagen